Bedrijven

Speciaal voor bedrijven organiseert Hunterclub een sportief dagje met als afsluiting na het handboogschieten een gezellig etentje.
Wij hebben verschillende arrangementen, afgestemd op grotere groepen.
Ieder arrangement begint met ontvangst met koffie of thee met koek, daarna gaan we in kleinere groepjes op het veld handboogschieten.

Klik hier voor de Film van Hunterclub

De bar in onze tent is na het boogschieten geopend om gezellig na te praten onder het genot van een welverdiend drankje. (Drankarrangement is mogelijk) Onze tent biedt ruimte aan groepen tot ± 80 personen. Daarnaast kan ook gebruik gemaakt worden van ons terras.


Als jullie dit nog verder uit willen breiden, dan kunnen wij het volgende voorstellen:
Arrangement A:
Döner Buffet (Kipdöner (wordt vers van de grill gesneden), Broodjes, verse salades en sausjes. Natuurlijk ontbreken de huisgemaakte Griekse Tzatziki en de knoflooksaus niet) Eventueel aan te vullen met verse frietjes.
Arrangement B:
Saté (Kip- en Varkenssaté, satésaus, Atjar, stokbrood en gebakken uitjes. Natuurlijk ontbreekt de witte rijst niet) Eventueel aan te vullen met verse frietjes.
Arrangement C:
Indische rijsttafel (Verschillende vlees, kip, vis en groentegerechten, gebakken rijst, witte rijst en/of bami. Uiteraard ontbreken de kroepoek en spekkoek niet)
Arrangement D:
BBQ (Zoals BBQ is, ook vegetarisch mogelijk. Compleet met sausjes, stokbrood en verse salades) Eventueel aan te vullen met verse frietjes.
Arrangement E:
Jullie keuze staat er niet bij? Samen kunnen we kijken wat er mogelijk is.

De prijzen voor onze arrangementen zijn afhankelijk van het aantal personen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Ook voor het drankarrangement.