Lid worden van Hunterclub?

Enthousiast geworden en wil je nu ook lid worden van onze handboogvereniging? Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contactformulier en je hoort snel van ons.

Geen ervaring?

Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem, want wij hebben ervaren trainers die jou alles kunnen vertellen en uitleggen. Als je nog nooit, of maar een of twee keer eerder, met pijl en boog hebt geschoten krijg je van ons in het begin extra begeleiding.

Wij hebben geen introductie cursus waarvoor je jezelf moet inschrijven of waar je op moet wachten voor je kunt starten. Je komt en kunt meteen mee instromen. De veiligheidscursus volg je vanzelf. Deze duurt 6 lessen, je kiest zelf de dagen uit waarop je deze lessen volgt. (Zolang het maar op een dag en locatie is waar wij training geven…) Na deze eerste 6 lessen doe je gewoon mee met de trainingen.

Je hoeft nog geen eigen boog aan te schaffen, die huur je makkelijk bij ons (bij inschrijving is de eerste 12 keer booghuur inbegrepen, daarna kun je een strippenkaart voor 10 keer booghuur aanschaffen of per keer dat je komt een boog huren). Wij vinden dat je eerst moet weten wat je leuk vindt voor je gaat investeren. Overigens heb je al een boog inclusief een set pijlen voor minder dan € 100,00.

Wel ervaring en lid worden?

Heb je al ervaring? Als je de eerste keer komt, zal een trainer beoordelen of je zo in kunt stappen, of eerst de veiligheidscursus moet volgen.

Kijk op de kalenderpagina om te zien waar wij wanneer trainen als je eerst een keer wilt komen kijken of een proefles wilt doen. Meldt je dan wel eerst even aan via het contactformulier.

Contact opnemen met Hunterclub
Neem contact op met Hunterclub