Lid worden van Hunterclub?

Voor je lid wordt van Hunterclub, nodigen wij je eerst uit voor een gratis proefles. Tijdens deze proefles maak je kennis met de andere Hunters en kun je alle vragen stellen die je hebt. Wij vertellen jou dan ook wat het kost om lid te worden en wat de maandelijkse contributie is. Voor ons is het het belangrijkst dat jij je op je plek voelt binnen onze vereniging.

Als je eigen materiaal hebt, dan neem je dat natuurlijk mee tijdens deze proefles. Heb je dat niet? Geen enkel probleem: je kunt het materiaal van ons lenen. Denk aan een boog en pijlen, maar ook een armbeschermer en schiethandschoen. Geef het even door als je linkshandig bent, we spannen dan een linkshandige boog voor je op. Die hebben we voor kinderen en volwassenen. 

Tijdens de proefles gebruik je een recurve-boog zonder vizier of andere hulpmiddelen. Je maakt kennis met het instinctief schieten. Als je later met een ander type boog, zoals bijvoorbeeld een compound boog of een long-Bow wilt schieten kan dat natuurlijk altijd. Ook als je met vizier wilt schieten zal er tijdens de trainingen is er iemand aanwezig die jou dit kan leren.

Ben je na de proefles enthousiast geworden en wil je nu ook lid worden van onze handboogvereniging? Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contactformulier en je hoort snel van ons.

Geen ervaring?

Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem, want wij hebben ervaren trainers die jou alles kunnen vertellen en uitleggen. Als je nog nooit, of maar een of twee keer eerder, met pijl en boog hebt geschoten krijg je van ons in het begin extra begeleiding.

Wij hebben geen introductie cursus waarvoor je jezelf moet inschrijven of waar je op moet wachten voor je kunt starten. Je komt en kunt meteen mee instromen. De veiligheidscursus volg je vanzelf. Deze duurt 6 lessen, je kiest zelf de dagen uit waarop je deze lessen volgt. (Zolang het maar op een dag is wanneer wij begeleide training geven…) Na deze eerste 6 lessen doe je gewoon mee met de trainingen.

Je hoeft nog geen eigen boog aan te schaffen, die leen je van ons. Wij vinden dat je eerst moet weten wat je leuk vindt voor je gaat investeren. Overigens heb je al een boog inclusief een set pijlen voor ongeveer € 100,00.

Wel ervaring en lid worden?

Heb je al ervaring? Als je de eerste keer komt, zal een trainer beoordelen of je zo in kunt stappen, of eerst de veiligheidscursus moet volgen.

Kijk op de kalenderpagina om te zien wanneer wij trainen als je eerst een keer wilt komen kijken of een proefles wilt doen. Meldt je dan wel eerst even aan via het contactformulier.

Contact opnemen met Hunterclub
Neem contact op met Hunterclub