Merchandise Hunterclub

Op deze pagina zie je wat je op dit moment aan merchandise van Hunterclub kunt bestellen. 

Let op, al onze nieuwe leden van Hunterclub ontvangen bij inschrijving eenmalig een polo (korte mouw) met de naam van de schutter op de rug. Hunters die een seizoenabonnement hebben, kunnen deze polo tegen gereduceerd tarief bestellen.

Staat jouw favoriete kledingstuk er niet bij? Heb je zelf een idee over een onmisbaar item in de collectie? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hunterclub cap

Hunterclub Cap

Deze verstelbare Hunterclub cap beschermt je ogen tegen de zon. Aan de voorzijde wordt de cap bedrukt met het woord "Hunter". In 1 maat / model verkrijgbaar.
Hunterclub Windjack

Hunterclub Windjack

Dit lichtgevoerd windjack heeft een opgerolde capuchon in de kraag. Het windjack sluit met een rits en heeft twee steekzakken aan de voorkant. Het windjack wordt aan de voorzijde op de linkerborst bedrukt met het Hunterclub logo. In 1 model verkrijgbaar.
Hooded Sweatvest

Hunterclub Hooded Sweatvest

Dit heerlijk warme Hunterclub Hooded Sweatvest is voorzien van een rits en twee opgenaaide steekzakken aan de voorzijde. De capuchon heeft een sluitkoord. Het Hooded Sweatvest wordt aan de voorzijde op de linker borst bedrukt met het Hunterclub logo. In 1 model verkrijgbaar.

Hunterclub Polo – Lange Mouw –

Deze polo wordt op de rugzijde bedrukt met jouw voornaam. De voorzijde is op de linker borst bedrukt met het Hunterclub logo.

Hunterclub Polo – Korte Mouw –

Deze polo wordt standaard uitgereikt aan nieuwe leden bij inschrijving (uitgezonderd zijn seizoenslidmaatschappen). De Clubpolo wordt op de rugzijde voorzien van jouw naam.
 
Onze mascotte (Kika-beer) in eigen clubkleding.

Vul het bestelformulier in om een bestelling te plaatsen. Je ontvangt daarna van ons een factuur, zodra deze betaald is, gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt je bestelling daarna zo snel mogelijk.
Het is helaas niet mogelijk om met één formulier meerdere kledingstukken met verschillende namen te bestellen. Vul hiervoor steeds een nieuw formulier in, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Velden met een * zijn verplicht.

 

 

Contact opnemen met Hunterclub
Neem contact op met Hunterclub