Clinics voor scholen

Bent u ook al druk bezig met de voorbereiding voor de sportdagen van dit schooljaar? En moeten leerlingen daarbij dit jaar ook (weer) op een leuke manier worden uitgedaagd?
Naast de gebruikelijke activiteiten op een sportdag mag handboogschieten niet ontbreken. Door het focussen op doel gaan zij de uitdaging met zichzelf aan. De sportieve strijd gaan zij ook met elkaar aan: wie haalt de meeste punten?

Indeling clinic

De leerlingen krijgen van ons de basisuitleg over de veiligheid en hoe zij met pijl en boog om moeten gaan. Ook vertellen wij wat de beste manier is om het doel te raken. Na deze uitleg krijgen zij de nodige beschermingsmiddelen en gaan zij zelf aan de slag. Het is mogelijk om deze clinic af te sluiten met een kleine competitie waarbij punten worden geteld. Ook kunnen er ballonnen op de blazoenen geprikt worden, waarbij geprobeerd moet worden als eerste de ballon de raken. 
Sportdagen worden georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 en voor alle middelbare schoolleerlingen.

Vergoeding

Voor deze clinic vragen wij een financiële vergoeding van €10,00 per leerling (normaal hanteren wij een bedrag van € 20,00 p.p. voor een clinic). Voor materiaal (pijlen, bogen en bescherming) zorgen wij, hiervoor brengen wij geen extra huurkosten in rekening.

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor limonade (voor de leerlingen) en koffie of thee (voor begeleiders) met een plak cake of ontbijtkoek. (meerprijs van € 7,50 voor de hele groep)

Vanwege de aard van onze sport is het organiseren van een sportdag op locatie helaas niet mogelijk.


Neem contact met ons op om te zien of uw data nog vrij zijn.

Contact opnemen met Hunterclub
Neem contact op met Hunterclub