Vrijgezellenfeest

Ja, jij bent gevraagd om voor je maatje die eindelijk in het huwelijksbootje gaat stappen iets leuks te organiseren. En hij of zij wil echt niet als een konijn door de stad lopen van kroeg naar kroeg. Nee, dit moet een gedenkwaardig feest worden waar niemand met het schaamrood op de kaken aan terug hoeft te denken.
Ga er maar aan staan, hoe doe je dat? En dan is het ook nog zo dat de leeftijd van de deelnemers erg uiteenloopt, want niet alleen het jongste neefje van 18 gaat mee, ook de oudste broer van 55 is er bij.

Als de groep niet groter is dan 25 personen, dan heeft Hunterclub voor jou de oplossing: handboogschieten!

Handboogschieten is geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar en zelfs voor mindervaliden, dus iedereen kan meedoen!

Na de ontvangst met koffie en thee met wat lekkers, krijgen jullie uitleg over de veiligheidsregels en de basis van het handboogschieten. Vervolgens krijgen alle deelnemers een armbeschermer en een schiethandschoen uitgereikt.

Daarna gaan jullie onder begeleiding van ervaren handboogschutters zelf buiten aan de slag. In ongeveer 60 minuten merken jullie zelf hoe leuk handboogschieten is.
Dan is het tijd voor een kleine pauze met een hapje en (alcoholvrij!) drankje.

Na de pauze gaan we nog even door met het handboogschieten; deze keer hangen er ballonnen op het blazoen. Competitiedrang verzekerd!

Na nog een uurtje zijn de meeste ballonnen wel stuk geschoten en is het tijd om bij een drankje en hapje na te praten. Als jullie het leuk vinden, kunnen we een prijsuitreiking doen voor de meest geraakte ballonnen.

Nog geen zin om naar huis te gaan? Het is mogelijk om op de locatie  een barbecue of Indische rijsttafel te verzorgen. (Prijzen hiervoor zijn op aanvraag en afhankelijk van jullie wensen)

De prijs voor dit vrijgezellenfeest is € 20,00 per persoon, inclusief drankjes en hapjes. Minimale groepsgrootte: 6 personen, leeftijd vanaf 8 jaar.

NIX18 Hunterclub schenkt geen alcohol aan jongeren onder 18 jaar.