Handbooguitstap voor groepen

Op zoek naar een leuk  vrijgezellenfeest of bedrijfs- of familie-uitje? Wil je iets origineels gaan doen met je vriendengroep? Kom handboogschieten en sluit af met een gezellig etentje bij Hunterclub .

Je zoekt een gezellige familieactiviteit en je wilt eens iets anders dan een standaard dagje weg? Jij bent gevraagd om een vrijgezellenfeest te organiseren en je zoekt je een origineel idee? Zit je in de feestcommissie en wil je iets sportiefs doen met het bedrijfsuitje maar liggen de leeftijden van je collega’s erg uit elkaar? Wil je met je vriendengroep iets gaafs doen en weet je niet goed wat?

Handboogclinic op locatie.

DE oplossing!

Al eens gedacht aan een clinic handboogschieten? Handboogschieten heeft alle elementen: het is sportief, ontspannend, origineel en voor vrijwel alle leeftijden . Handboogsport is geschikt voor mannen en vrouwen, kinderen (vanaf 9 jaar). Ook als je mindervalide bent zijn er mogelijkheden.

Maar ja, hoe pak je dat aan? Want je hebt geen (of te weinig) materiaal, geen ruimte en waar ga je op oefenen?

Geen zorgen: wij nemen het van je over!

Hunterclub helpt

Wij laten je kennis maken met de handboogsport op ons terrein, dit doen we voor groepen vanaf 6 personen, de minimum leeftijd is 9 jaar. (De minimum leeftijd van 9 jaar heeft te maken met veiligheid)

Deze kennismaking is altijd onder begeleiding van erkend opgeleide trainers en/of ervaren schutters. Na afloop sluit je af met een etentje en natuurlijk een drankje. Gezelligheid staat bij al onze leden voorop, dus het kan bijna niet mis gaan: dit wordt een uitje waar nog lang met plezier op terug wordt gekeken.

En de kosten voor deze originele familieactiviteit, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of uitstap met je vriendengroep?

Hunterclub rekent per persoon € 20,00. 
Dit bedrag is inclusief koffie, thee of limonade met iets lekkers, het handboogschieten met gebruik van materiaal.

Voor sportdagen hebben wij een aangepast tarief, kijk op de pagina “clinics voor scholen” voor meer informatie.

Een familieactiviteit voor mannen, vrouwen en kinderen.
Contact opnemen met Hunterclub
Neem contact op met Hunterclub